Udleje

Ved udleje bedes udlejer sørge for at lejer er bekendt med husregler, og informeres om diverse praktiske detaljer, herunder indholdet af denne hjemmeside. Udlejer bedes også instruere lejer om hvorledes der ændres navn på dørtelefon og postkasse. Opsætning af dymoskilte og lignende på dørtelefonerne er ikke tilladt.

 

Navneskilt til postkasser og dørtelefon

CEJ Ejendomsadministration A/S administrerer opsætning af disse.

Ved navneskifte (også f.eks. i forbindelse med udlejning) bedes ønsket navn (til dørtelefon maksimal længde 24 bogstaver, til postkasse maksimal længde 40 bogstaver) sendt til CEJ Ejendomsadministration A/S . Viceværten vil derefter opsætte navneskiltene.

 

Navneskilt ved entredør

De fleste beboere har også opsat et navneskilt uden for deres entredør ( i opgangen). Disse skilte bestilles af beboeren selv hos isenkræmmeren ("Kræmmerhuset") på Christianshavns Torv (Børstet stål 7*14 cm) med skruehuller. Kontakt viceværten for opsætning (50 kr. kontant).

 

Flytteregnskab for el, varme og vand

Foreningen udarbejder ikke skæringsopgørelser i tilfælde af salg eller udleje. Det er op til sælger / udlejer at foretage aflæsning og udarbejde skæringsopgørelse. Den årlige opgørelse sendes altid til den ejer der er registreret hos foreningen på udsendelsestidspunktet